Udlejning og reparation af TMA vogn.

AB Service har dygtige chauffører som altid står klar, når du skal have ekstra sikkerheden med en TMA (Truck Mounted Attenuator). Vi tilbyder udlejning både på korte og længere perioder og vi håndterer gerne de praktiske ting omkring skilteplaner og de nødvendige tilladelse i forhold til rådighedstilladelser.

Skulle uheldet være ude, har vi specialiserede folk til reparation af alle former for TMA vogne. Vi kan udføre reparationerne og service i hele landet, men også på vores værksted i Tommerup.

Har du spørgsmål vedrørende afspærring eller behov for vejledning angående regler og rådighedstilladelse, er du velkommen til at kontakte os, vi har døgnservice og lever døgnets 24 t. Vores team er tilgængeligt døgnet rundt, for at assistere dig.

Vi levere i hele Danmark

Hvornår skal jeg anvende TMA vogn?

TMA vogne er en vigtig del af sikkerheden på de danske veje og lavet for at øge sikkerheden for bilister og de arbejdende folk rundt på vejene. En TMA vogn er en lastbil der er påmonteret lyssignal  og stødpude, så skulle en bilist ikke være opmærksom på vejarbejde eller et uheld forude og støde i TMA vognen, vil bilen bringes til standsning og mindsker skader ved kollision.
En TMA vogn kan bringe en bil med 100 km/t til standsning inden for 7 m., vognen er derfor placeret så den kan sikre involverede i et uheld eller arbejdsfolk i det afspærrede område, samt bilisten der støder mod vognen. Vores vogne er udstyret med et lyssignal, som kan indstilles efter forskellige signaler, der skal fange bilisternes opmærksomhed på lang afstand.

TMA vogne har en afgørende rolle i at beskytte liv og arbejdszoner rundt på vejene. På alle motorveje er det påbudt at anvende TMA vogne.

Hvor vores service gør en forskel:
 
  • Vej Arbejdszoner
  • Sikkerhed ved vej ulykker
  • Beredskabsarbejde
  • Transport af farligt gods
  • Ekstra sikkerhed ved Offentlige arrangementer eller begivenheder 
  • m.m.

AB service tilbyder alsidige pakkeløsninger inden for afspærring, som imødekommer alle former for sikkerhedsoptimering af de danske veje, kontakt vores døgnvagt 20 16 48 80 eller via mail ab-service@outlook.dk. Vi står altid klar til at hjælpe.